Screenshot_20181004-091716_Video Player

Tiësto er taget på ferie!

Jeg har tidligere skrevet om mit dumme knæ, og lavet flere frustrerede blogindlæg om hvor træls det er, når man ikke kan lave noget 🙁 Smerterne var forsvundet, jeg var kommet i gang med at ride igen og jeg var klar til at få springundervisning i morgen. SNYDT!

Mit knæ ^^^

Tid til ferie

Da jeg alligevel havde planlagt et ophold hos Healthy Horse henover julen (fordi jeg skal på ferie), valgte jeg at sende Tiësto afsted noget før. Så i dag fik jeg hjælp af min søde kæreste, til at køre Tiësto til Skibby.

Sidst jeg måtte opgive at passe Tiësto selv, hjalp min kæreste mig med opgaverne i stalden. Det var dog rigtig meget arbejde for ham, så han har fået lov til at slippe:) Samtidig er det dejligt at Tiësto kan blive trænet, selvom jeg ikke kan ride. 

Hvad er der egentlig galt?

Jeg ved desværre ikke, hvorfor mit knæ gør så ondt 🙁 Jeg skal til lægen igen, og derefter er næste skridt et besøg hos en ortopædkirurg. Så håber jeg bare, at de kan finde ud af hvad der er galt, så jeg kan komme tilbage til en aktiv hverdag igen! Desværre er det muligt, at det kan ende i en kikkertoperation. Suk!

Tiëstos ferieophold

Mens Tiësto er hos Healthy Horse vil han blive trænet på vandbåndet hver anden dag og få ture på vibrationsgulv. Og måske også blive longeret lidt 🙂 Pga. hans spat, må han ikke gå på vandbånd med særlig meget vand, dog er det stadig en rigtig god træningsmulighed. I første omgang skal han være hos Healthy Horse i 15 dage. Når jeg kommer hjem fra ferie vil han blive hentet hjem igen.  

Hvis mit knæ har det bedre, vil jeg begynde at ride ham igen 🙂 

Jeg krydser fingre for, at alt går godt med mit knæ!

Foto: Animal Print

1 kommentar til “Tiësto er taget på ferie!”

  1. Pingback: Min hest har ikke tid til mig? annikachristiansen.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.