Om Annika

Et liv med lidt for meget kage

Jeg elsker kage og jeg bager ofte. Men når man tager klassiske opskrifter og laver dem glutenfri, skal der også være et sted til at opbevare dem. Og hvorfor ikke glæde andre på samme tid? 

Mit navn er Annika Christiansen. Jeg er en kvinde i min bedste alder (det er i hvert fald min egen holdning), som til dagligt bor i Stenløse. Her bor jeg sammen med min mand Victor (gift i 2021) samt vores skønne katte.

Sammen driver vi virksomhed, som kan lidt af hvert. Det betyder, at der altid er fuld fart på hverdagen. Men vi nyder hvert sekund. Jeg bruger den meste af min tid på Komenti og Wifey Copenhagen

Livet uden gluten

Jeg har haft problemer med min mave i mange år. Det er altid blevet placeret som et psykisk problem, og jeg har derfor været igennem mange rutsjeture. I 2015 fik jeg nok og krævede, at de kørte samtlige test der var i bogen. Jeg troede egentlig, at jeg var laktoseintolerant. Men det viste sig, at være gluten der var min værste fjende! Når man godt kan køre en pakke gifler og en flaske Faxe ned på egen hånd en søndag eftermiddag, så kræver det noget solid omstilling.  Jeg har altid været enormt glad for at bage. Men pga. diagnosen gik jeg fuldstændig i koma, og noget så simpelt som en tur i en dagligvarebutik kunne fremprovokere et angstanfald. Jeg troede aldrig, at jeg ville kunne spise lækre kager, cookies, slik m.m. uden en mavepine. Jeg blev da klogere… Jeg falder stadig i! Jeg har en rygrad som en regnorm, og det hænder, at jeg simpelthen ikke kan sige nej. Jeg arbejder meget med at kende min krops grænser og lære mig selv at sige nej, så jeg ikke ender med en nat på toilettet.  Jeg tester sammen med Victor en masse opskrifter, som jeg gerne vil dele med jer. Spørg endelig hvis der er noget i vil vide. Måske har jeg svaret.

Hestepige med krudt i

Jeg er vokset op med heste og ridebanespringning er en stor passion. Derfor vil man også kunne finde gamle indlæg her på siden, som handler om netop dette. Da min hest blev aflivet i 2019, tog jeg den beslutning, at holde en pause som hesteejer, for at kunne holde fuld fokus på mit arbejde. Men med tiden kommer der helt sikkert en ny springhest, som jeg kan bruge min fritid på.