Om Annika

Mit navn er Annika Christiansen. Jeg er en kvinde i min bedste alder (det er i hvert fald min egen holdning), som til dagligt bor på en gård i Ølsted. Her bor jeg sammen med min kæreste Victor samt vores to katte Figaro og Fluffypants. 

Vi er begge selvstændige. Jeg ejer et webbureau og Victor et bilplejefirma. Det betyder, at der altid er fuld fart på hverdagen. Men vi nyder hvert sekund. 

Livet uden gluten

Jeg har haft problemer med min mave i mange år. Det er altid blevet placeret som et psykisk problem, og jeg har derfor været igennem mange rutsjeture. I 2015 fik jeg nok og krævede, at de kørte samtlige test der var i bogen. Jeg troede egentlig, at jeg var laktoseintolerant. Men det viste sig, at være gluten der var min værste fjende!

Når man godt kan køre en pakke gifler og en flaske Faxe ned på egen hånd en søndag eftermiddag, så kræver det noget solid omstilling. 

Jeg har altid været enormt glad for at bage. Men pga. diagnosen gik jeg fuldstændig i koma, og noget så simpelt som en tur i en dagligvarebutik kunne fremprovokere et angstanfald. Jeg troede aldrig, at jeg ville kunne spise lækre kager, cookies, slik m.m. uden en mavepine. Jeg blev da klogere…

Jeg falder stadig i! Jeg har en rygrad som en regnorm, og det hænder, at jeg simpelthen ikke kan sige nej. Jeg arbejder meget med at kende min krops grænser og lære mig selv at sige nej, så jeg ikke ender med en nat på toilettet. 

Jeg tester sammen med Victor en masse opskrifter, som jeg gerne vil dele med jer. Spørg endelig hvis der er noget i vil vide. Måske har jeg svaret.

Tosset med heste

Jeg er lidt tosset med heste. Faktisk er jeg vokset op med dem og de har derfor været en del af mit liv siden jeg var helt lille. Derfor vil i også finde blogindlæg af min to tidligere heste: Coco og Tiësto. Desværre er de begge blevet aflivet og jeg har endnu ikke købt en ny hest. 

I stedet rider jeg lidt for andre, mens jeg holder en pause fra at være hesteejer. Når jeg køber en ny hest, vil der igen komme indlæg om mine eventyr. 

Jeg har redet så længe jeg kunne huske. Jeg er vokset op med heste omkring mig, da min mor havde en rideskole og min søster var konkurrencerytter. Som 8-årig (i 1999) fik jeg min første konkurrencepony, og efter det blev jeg helt solgt til ridebanespringning. Gennem ponytiden har jeg startet D-, C- og B-stævner. Det er blevet til deltagelse ved både DM og Baltic Cup og en hel masse oplevelser, jeg ikke ville være foruden. Som hesterytter har jeg startet MB ved B-stævner med min gamle hest Tiësto.