Screenshot_20181104-125745_Video Player.jpg

Min hest har ikke tid til mig?

Som det kunne læses i mit sidste indlæg, er Tiësto hos Healthy Horse  mens jeg holder mit knæ i ro. Som det ser ud lige nu er der desværre ingen bedring. Men jeg kan i det mindste glæde mig over, at min hest bliver passet efter alle kunstens regler 🙂

Når hesten just don't care!

I går (lørdag) besøgte jeg Tiësto i Skibby. Personligt havde jeg glædet mig ret meget til en god krammer. 

Det blev så ikke til meget mere end en hurtig møsser og så var T ellers tilbage til wrappen. 

Men ja, hvad tænkte jeg da også lige på. Naturligvis er mad vigtigere end en god krammer fra hestemor. 

Næste gang kommer jeg ikke midt i fodringstid. Så kan det være, at han har tid til mig 🙂

Victor synes, at tiden var bedre brugt sammen med staldkatten. 

 

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Om Annika

Jeg er en bageglad kvinde på 28 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Jeg bor på en gård i Ølsted sammen med min kæreste og vores to katte. Til daglig er vi begge selvstændige. Vi elsker at teste nye opskrifter (både i det søde og salte køkken), som kan give en lidt hyggeligere hverdag.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.

Følg mig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *