Først og fremmest: Dette er ikke et sponsoreret blogindlæg. Jeg fandt denne brownie i min lokale Føtex og tænkte “det skal jeg da prøve”.
Og så kan jeg da passende dele min oplevelse med jer!
Jeg har længe overvejet, om jeg skulle købe en “Ready to Bake” glutenfri brownie. At kunne få en hurtig kage uden besværet, var helt ærligt ret tiltalende for mig. Selvom jeg ofte bager selv, så er det altså også bare rart at få en friskbagt kage i perioder, hvor jeg ikke har tid og overskud til det helt store hjemmebag.
Så jeg gjorde det! Og i går, da kagetrængen i løbet af eftermiddagen kom snigende, så slog jeg til og smed den i ovnen.
Er det nemt?
Ja… Det kræver ikke den store bagermester at fikse denne kage.
– Tænd ovnen
– Smør formen
– Hæld dejen i formen
– Bag kagen (jeg gav den 25 min)
Nemmere bliver det vidst ikke.
Smager den godt?
Det er en god brownie. Det vil jeg give den. Den smager godt, også på dag 2. Men den slår ikke en hjemmebagt brownie.
Og hvor lang tid tog det så?
Det er muligvis den nemmeste færdig-løsning, jeg har prøvet. Jeg smurte formen, hældte massen op og smed den i ovnen da den var klar. Det tog mig hele 2 minutter.
Den endelige dom
Jeg kommer uden tvivl til at have en pose stående, til når jeg har lyst til en friskbagt brownie, men ikke lige overskuer processen.
Den smager godt, og hvis man ikke har energien til at lave et helt fra bunden, så er det et rigtig godt alternativ.
Hvis du vil lave din egen glutenfri brownie fra bunden, så tjek min opskrift på glutenfri brownie her.