20190105_174824

Oh my… Det er længe siden sidst…

Puha det er længe siden, at jeg har lavet en update her på bloggen. Ærligt, så havde jeg faktisk lavet en aftale med mig selv om, at jeg ville lave en update minimum hver anden dag. Selvom det måske ikke er alle der er lige interesserede i at læse om mit liv (så kan man jo naturligvis bare lade være), så er det faktisk ret cleansing og inspirerende, da jeg får tænkt en ekstra gang over hvordan min dag (og træning) faktisk har været. 

Det faldt dog rimelig meget til jorden efter jeg kom hjem fra ferie. Jeg har simpelthen haft så meget at se til med mit firma, og oven i det har jeg faktisk været ret træt. Så er det ikke lige bloggen, Youtube eller IG der bliver opdateret. 

Julegaver 🙂

Selvom julen officielt er slut, så kommer der altså lige lidt om mine julegaver. Faktisk havde jeg primært fået penge til shopping i Berlin – hvilket jeg virkelig nød godt af! Men der var også lige nogle lækre ting til mig og hypper. Min kæreste var så skøn at give mig et nyt dækken fra Premier Equine til Tiësto. Muligvis fordi jeg ret specifikt instruerede ham til det… Dækkenet får han på i min juleblog som du kan se her. Dækkenet forhandles af Cleanhorse.dk.

Min svigermor har opdaget min glæde for Olvossa. Så jeg fik lige et fuldt sæt: Ridebukser i mint og en ridebluse (som er mega lækker at ride i). Ridebukserne nævnte jeg også i min ønskeliste-blog, som du kan læse her. 

I DK kan man købe Olvossa hos Nito Rideudstyr.

Wuhu, vi springer igen 🙂

Min menisk (knæ) er stadig et stort problem for mig, men min læge har sagt god for, at jeg rider nogle gange om ugen.

Det skal hun ikke sige to gange! Jeg har været lidt tilbageholdende med at springe, så længe jeg har ondt. Men jeg gjorde et forsøg i sidste uge – og det gik faktisk rigtig fint.

Så nu er det da bare med at fortsætte hvor vi slap, så vi kan komme tilbage i topform 🙂

Så jeg lige er med på moden: 2019 bliver et godt år 🙂

Se min seneste vlog lige her 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.