box-2953722_1920

Ønskeliste til jul

Kære familie. Kig lige her! 

Er din ønskeliste også fyldt med ønsker om rideudstyr? Det er i hvert fald tilfældet her. Udover det har jeg også et par gadgets på listen, som jeg også kan bruge i stalden. 

Hvad ønsker du dig til jul? 

One K ridehjelm med bred skygge

Jeg elsker min ridehjelm fra One K! Jeg har i mange år redet med GPA Pikeur, men efter de nye regler, skulle jeg finde en ny hjelm. Jeg fik en One K i januar, og den har oversteget alle forventninger. MEN! Siden det er der kommet en med bred skygge. Og jeg er lidt forelsket. Som en bonus har One K nogle rigtig gode priser.  

Jeg er naturligvis forelsket i den brune Defender med glimmer. Det er nemlig den jeg allerede har med almindelig skygge. Men den nye hjelm der kom i sommers med Rose Gold detaljer er også mega fed! Og man kan vel aldrig have for mange hjelme!

One K Defender Avance med bred skygge. Set hos RidersDeluxe.

Kentucky transportgrime

I virkeligheden kunne jeg skrive alt fra Kentucky på den her liste. Men jeg prøver lige at styre mig lidt 🙂

Jeg har meget længe haft et stort ønske om denne grime – i brun naturligvis. Og den vil passe ret godt til mit showdækken, som jeg har på i denne her video.

Grimen kan købes hos Horze til 849 kr. *Reklame link*

Kentucky gamacher

De er flotte, de er lækre, de er brune, der er faux lam på og jeg er forelsket. 

En livsnødvendighed!

De kan købes hos Horze til 1399 kr. *Reklame link*

Fedora

Jeg elsker hatte! Og en hat til stalden er da en nødvendighed. 

Olvossa har en fed Fedora, som jeg bare må eje! Helst i alle farver 🙂 

NiTo Rideudstyr er en dansk rideudstyrbutik som altid kan hjælpe med Olvossa 🙂

Olvossa Tights

Jeg har desværre kun et par ridebukser med mobil lomme. Men det par er faktisk præcis denne model fra Olvossa – bare i sort! Jeg har dem på i denne her video.

Men så kom de jo lige i turkis som en limited edition. Og jeg er faktisk ret vild med den slags farver (mon jeg afslørede mig selv med mit lyserøde hår?). Best of all. De har faktisk en ret god pris! Køb dem hos NiTo Rideudstyr til 499 kr.

Samsung Gear S3

Jeg arbejder stadig på at overbevise min kæreste om, at det er en god investering med et Gear S3 som min julegave. 

Noget i stil med “Så er det nemmere at få fat på mig” er blevet slynget ud et par gange. Men det passer jo egentlig også meget godt. 

Jeg er selv en stor Samsung fan (og til tider lidt gadget nørd), og uret her vil passe meget godt ind i min samling. 

Uret koster omkring 2000 kr. de billigste steder. 

Masta dækken

Behøver jeg forklare hvorfor jeg MÅ eje et dækken med flamingoer? Coco skal bruge et dækken med hals til når frosten rammer. Og det her dækken er perfekt til den lille søde pony!

Køb det hos CleanHorse til 929 kr.

HP Sprocket

Okay okay… Flere gadgets. Men overvej lige hvor smart det er. Den må jeg eje! Hvordan kan jeg overhovedet leve uden?

Med en sprocket kan man printe billeder direkte fra mobilen. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg tager ret mange billeder i løbet af en dag. Det er svært at lade være, med tre katte og to heste 🙂

En sprocket koster omkring 1000 kr. i danske butikker. 

 

TDJ Horseheater

TDJ Horseheater er et mega fedt alternativ til solarie. Og det er en luksus jeg personligt er ret vild med. Den kan købes hos TDJ for 2349 kr.

Gummimåtter til boksen

Jeg har længe ønsket mig gummimåtter til min boks. Men prisen er ret høj, så det har jeg udsat. Men det står nu stadig højt på ønskelisten. Jeg har blandt andet kigge på disse måtter fra TDJ.

Høhæk til folden

Tiësto har allerede en hjemmelavet kasse til wrap på folden. Men når det regner er det lidt et problem. Det kunne derfor være vildt fedt med en høhæk med tag over. 

Læskur

Som et alternativ til en høhæk med tag, kunne et læskur være rimelig fedt. Så er både hesten og wrappen i læ for vind og regn. Win win 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.