20181108_173127

Wuhu! Vi har sprunget!!!

Det virker helt sikkert fjollet. Men jeg er overlykkelig. Jeg kørte til HIS her til eftermiddag, for at træne i ridehus. Til mit held var der spring i det store ridehus – men ingen undervisning. Så kan man da ikke andet end liiiiige at snige et par spring ind :p 

Vi fik faktisk allerede OK fra dyrlægen til at kunne springe i sidste uge. Men da jeg ikke vil springe udenfor på en våd bane, og risikerer at han glider, ja så fik jeg ikke gjort det i sidste uge. 

Vi skal naturligvis starte roligt op. Så vi holdte os til et lille kryds, som vi tog en 3-4 gange på begge volter. Tiësto blev helt vildt glad og tog straks ørerne helt frem. Da jeg efterfølgende travede af, var han fuldstændig afslappet! Den hest har jeg savnet. Det var meget tydeligt, at han virkelig havde brug for at komme af med nogle hop 😉

Når man i en længere periode ikke kan gøre det man elsker højest, så lærer man virkelig at sætte pris på det! Den næste måned kommer jeg til at bygge mere og mere på vores springtræning, så vi til sidst kan springe en lille bane. Så kan vi også begynde at få undervisning igen. Det bliver stort! 

Jeg ved endnu ikke hvor meget springning (og hvor højt) Tiësto kan holde til med hans spat i haserne. Men det vil tiden vise. Jeg håber i hvert fald på, at vi som minimum kan starte lidt LB’er til stævner. 

Bernstoffparken 2015

Udstyr:
Støvler: Cavallo
Hjelm: GPA Pikeur
Stævnejakke: Equiline Ridebukser: Kingsland
Underlag: Equiline

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.