Screenshot_20181029-143957_Video Player.jpg

Vlog på YouTube

Så kom der en vlog op på YouTube. Se videoen og find ud af hvad jeg har lavet i dag.

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Om Annika

Jeg er en bageglad kvinde på 28 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Jeg bor på en gård i Ølsted sammen med min kæreste og vores to katte. Til daglig er vi begge selvstændige. Vi elsker at teste nye opskrifter (både i det søde og salte køkken), som kan give en lidt hyggeligere hverdag.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.

Følg mig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *