20190213_141031

Vent… Er det foråret jeg kan dufte?

En dejlig tur i skoven

Som jeg skrev tidligere på ugen, havde jeg planlagt en tur i skoven, hvis jeg var blevet frisk nok. Jeg vil ikke lyve – rask var jeg ikke! Men jeg nægtede, at holde mig fra en skovtur. Så i onsdags pakkede jeg Tiësto i traileren og tog naboen og hendes unghest med til Tisvilde Hegn. Tiësto var helt op i det røde felt (mildest talt), så det var en lidt udfordrende tur. Når vi lavede alt andet end at galopere, forsøgte han at sætte i galop – suk! Jeg kom hjem med en meget sveden krikke 😉 Det var en meget blæsende dag i onsdags, så vi red mest inde i skoven, hvor vi kunne være fri for blæst, og nyde at temperaturene er på vej op. 

OMG min krop er smadret!

På grund af Tiëstos lidt for hidsige opførsel på skovtuen, har jeg været øm i min krop lige siden. De sidste par måneder har jeg ikke redet så intenst (på grund af mine knæsmerter), så formen var ikke lige helt til en hest der hoppede og dansede rundt 😉

Det var dog ikke kun mig der var smadret oven på turen. Tiësto var også ret træt, hvilket i den grad er forståeligt. 

Torsdag blev derfor en velfortjent fridag for os begge 🙂 Det tror jeg nu heller ikke, at han har nogen klager til. 

Er foråret på vej?

Vejret har jo været helt fantastisk i dag. Hestene har fået mindre dækken på, og jeg har nydt en tur på banen med Tiësto i flot solnedgang – UDEN SKIUNDERTØJ PÅ!!!! Og ja det er altså et tegn 🙂 Der er ikke længe til vi rammer første 1. marts og dermed og første forårsdag jf. kalenderen. Og det glæder jeg mig personligt rigtig meget til 🙂 Ikke kun fordi det betyder længere dage og dermed flere dage hvor jeg kan ride hjemme på banen. Jeg glæder mig også fordi det betyder sommer, ferie og sommergræs 🙂 Jeg tæller sekunderne 😉

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

I morgen skal der hoppes

Da jeg var færdig med at ride i dag, satte jeg en bane op. I morgen formiddag hopper vi lidt. Så håber jeg at vildhesten arter sig 🙂 Ind til da er der sofahygge med cocio og påskeslik (man kan aldrig være i for god tid). 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.