Screenshot_20181203-170815_Video Player.jpg

Springtræning og ny vlog

I dag pakkede jeg Tiësto i traileren og kørte afsted til Hillerød Sportsrideklub for at træne. Jeg havde faktisk planlangt at ride lidt dressur. Men men men… Der stod spring i ridehuset. Så kunne jeg altså ikke lige holde mig fra liiiige at træne lidt baby spring. 

Her i starten springer vi kun lave spring. Tiësto har ikke sprunget bane siden april, så han er meget frisk. Derfor har jeg fokus på at få en god rytme op til springet samt at have ham hurtigt tilbage i rammen efter springet. 

Succes... Næsten...

Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at det måske ikke liiige var den bedste træning nogensinde. Jeg lagde ud med nogle travbomme. Det er vi normalt ret gode til, men Tiësto skulle lige have styr på hans ben, og det var sgu lidt en anden kamp. 

Bagefter trænede vi lidt på et kryds og en lille lodret. De første par gange gik helt af helvedes til. Så er det sagt! 

MEN! Der var fremskridt til sidst, hvor vi fik en nogenlunde rolig tilridning og en knap så hysterisk opførsel efter springet. 

I næste uge skal jeg have springundervisning (dog skal vi ikke springe bane). Puuuh, jeg får nok en meget hård træning! Jeg er vidst også lidt ude af springform 🙂 Jeg glæder mig nu alligevel ret meget.

Følg mig på IG

Følger du mig på Instagram? Her laver jeg (næsten) daglige opdateringer fra hverdagen 🙂 

Jeg håber, at vi ses på IG 🙂 

Se min nyeste vlog på Youtube

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.