FB_IMG_1515955013383

Springtræning i forårsvejr

Hvis nogen havde sagt til mig i sidste uge, at jeg ville træne spring på banen en lørdag formiddag i solskin og plusgrader – så havde jeg nok sagt: Du er skør!

Men… Hvis nogen havde sagt det, ja så havde de haft ret. 

Kl. 9 lørdag formiddag red jeg rundt i en tynd bluse og sommerleggins fra Olvossa – og jeg svedte! Det samme gjorde hesten i øvrigt. Måske er det på tide, at jeg får klippet T. 

Er det en hest eller en 3'er på speed?

Helt ærligt… Er der en dyretelepat der gider formulere følgende til Tiësto: “Du er IKKE en 3’er pony på speed. Du er en gammel hest med spat!”

Nogle ting ændre sig aldrig. Fra første dag har Tiësto været en krudtugle og svær at få afslappet på en springbane. Når det så er sagt, så har det jo lykkedes mig før! Så selvom vi starter lidt forfra lige nu, så hænger jeg ellers bare i og knokler med vores daglige træning. Så derfor tager jeg det heller ikke så tungt, når det ikke går helt perfekt 🙂 

Tålmodighed, overgange og god grundridning

Tålmodighed er jeg absolut ikke kendt for. Men når jeg sidder på en hest er det lidt nemmere. Og med en ilter hest som Tiësto er det virkelig vigtigt, at kunne holde hovedet koldt og være tålmodig. 

Jeg arbejder rigtig meget med ridningen mellem springene, og der er absolut ikke fokus på højden. Jeg ved udmærket godt, at T kan springe! Det behøver jeg slet ikke teste 🙂 Vores udfordring er at være enige om hvordan vi kommer hen til springet 😉

Det arbejder vi med både på springbanen, men også i den daglige dressur, hvor vi arbejder meget med tempo og overgange.  Jeg mærker fremskridt hver gang jeg er på ryggen af Tiësto – og det er så skønt når arbejdet virker 🙂 Se video fra træningen herunder 🙂 

Mit outfit fra Olvossa kan købes hos Nito Rideudstyr 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.