36652483_10210217003536023_4950308421229346816_o

Så gik der lige 6 år…

.. Altså med Victor. Og det var i øvrigt i tirsdags. Om halvandet år skal vi giftes, og det er faktisk lidt skræmmende – på den gode måde! Selvom jeg er 27 år og virksomhedsejer, så er det stadig lidt uvirkeligt, at jeg er i gang med at planlægge mit bryllup! Jeg elsker dog hvert sekund af det. 

Knap så stor en fejring

Jeg har aldrig været den type der laver kæmpe fejringer, når det kommer til årsdage. Og vi giver heller ikke hinanden gaver. På den måde er jeg måske lidt atypisk, men jeg er altså glad for alle de dage vi har sammen! 🙂 

Samtidig har det også været problematisk nogle af årerne, da det et par gange er faldt sammen med, at jeg er på Vilhelmsborg til Christmas Show. Så bliver det altså ikke til den vilde fest. 

Knap så glad dag

I år kunne vi bruge dagen på at sørge. Victor fandt vores skønne kat Billy Boss i haven. Helt livløs 🙁 Meget tydeligt kørt over af en bil. Så kunne vi ellers starten vores aften med at begrave ham i vores have. Det sætte en ret stor dæmper på tirsdagens hygge.

Vi har aftalt at plante et blomsterbed på hans grav næste år. Det vil jeg glæd mig til 🙂

Vi prøver igen næste år

Det hjalp jo ikke meget på fejringen, at jeg har det bedst i sofaen med benet løftet, så knæet ikke gør så ondt. Vi fik take-away fra den nærmeste thai-biks og så en god film. Sådan kan man jo også holde årsdag. Og det var faktisk ret hyggeligt. 

Måske går det lidt bedre for os næste år. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.