20190121_134454

Pleaaaase – kom nu med noget bedre vejr!

Selvom vi denne vinter ikke har været ramt særlig hårdt, så er jeg altså ved at være godt mør af det her vejr! Især i dag, hvor det bare er blevet til et rigtig glat sjaphelvede 🙁 Jeg håber VIRKELIG ikke, at der kommer frost, mens vi har alt det vand og sjap alle steder. Så bliver det da helt forfærdeligt at lukke heste på fold og generelt bevæge sig rundt. 

Normalt supplere jeg Tiëstos træning med longearbejde. Det er noget, som jeg gør hjemme på banen, og det kan man jo gøre næsten året rundt. Men eftersom banen har været frossen i 8 dage, ja så har det været umuligt. Det betyder også, at han slet ikke får nok motion. Så han har haft åndssvagt meget energi, eftersom han heller ikke bevæger sig på folden. 

Det fik jeg virkelig lov til at mærke, da vi kørte til ridehus i dag. Han var helt oppe i det røde felt i galoppen. Suk! Så dagens træning bestod af overgange, overgange og lige lidt flere overgange. Men så fik vi da også trænet det!

Jeg tror jeg vil bruge resten af min søndag på, at kigge efter gårde i varmere lande og drømme mig til sommer året rundt.  

Dage

Nedtælling til første forårsdag 🙂
Jeg glæder mig...

Billede fra sommeren 2017

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.