20191003_101221

Opskriften til at få en tur i en ambulance…

Jeg har ikke haft så meget at fortælle om henover sommeren. Jeg har haft meget at se til ift. min virksomhed samtidig med at Tiësto faktisk har stået skadet (mere om det i et senere indlæg), og jeg har derfor ikke haft energi og overskud til at dele med jer. 

Jeg kom lidt i gang med at ride igen i slutningen af sommeren på en venindes hest og samtidig var Tiësto kommet i gang med at skridte. I slutningen af august tog tingene dog en lidt uventet drejning…

Planer er til for at blive ændret

Jeg havde mange planer for efteråret. Jeg ville starte stævner på min venindes hest, komme i gang med Tiësto igen og ikke mindst få lidt liv i bloggen og youtube-kanalen igen. Jeg må dog nok snart erkende, at det der med at lægge planer langt ude i fremtiden ikke altid holder som man håber. 

Den 29. august skulle jeg springe min venindes hest. Den er altid en drøm at ride på. Men lige den her dag var jeg bare RIGTIG uheldig 🙁 I landingen på et opvarmningskryds drejer den hurtigt til højre, da den bliver bange for noget i skovkanten (som er lige op til ridebanen). Det var ret ærgerligt, for jeg var på vej ligeud… Det betød at jeg fuldstændig mistede balancen, og gjorde kun hesten endnu mere skræmt, da jeg fik hevet i tøjlerne og hugget til hende med sporerne (jeg hang trods alt halvt ude i luften på dette tidspunkt). Jeg slipper ALT for ikke at risikere at blive bukket over hovedet på hesten. Men lander desværre rigtig rigtig dumt 🙁 

Øh fuck - jeg kan ikke bevæge min hånd!

Jeg lander ret voldsomt på mit hoved. Men udover lidt ondt i nakken har jeg det faktisk okay, da jeg rejser mig. Der går ikke længe, før det går op for mig, at der er noget helt galt med min arm. Jeg får råbt til dem i stalden, om der er nogen der vil køre mig på skadestuen (seriøst….). Den idé bliver droppet ret hurtigt, da jeg simpelthen ikke kan holde mig på benene. Så det blev ret hurtigt ændret til en tur i ambulance. 

Velkommen til Herlev - her skal du bo de næste 8 timer

Selvfølgelig skal jeg komme til skade den dag hvor alle åbenbart skal på skadestuen! Det er da klart… 8 timer blev brugt i en seng på Herlev hospital – først 4 timer på gangen og herefter 4 timer på en stue. Samtidig blev jeg i den periode også observeret for hjernerystelse, da jeg ikke kunne stå oprejst uden at være ved at besvime. Så ja, jeg brugte alle 8 timer i den seng og bevægede mig ikke ud af flækken! Aldrig har jeg set så ynkelig og træt ud i mit liv – men i skal da ikke snydes for billeder!

Hvilken skade er der egentlig sket?

Min håndledsknogle var brækket midt over! Det behøver jeg faktisk ikke prøve igen. Knoglen skulle sættes på plads ved at hænge min arm op i nogle kæder. Heldigvis blev armen lokalbedøvet først (hvilket var hjernedødt smerterfuldt!), så jeg kunne ikke mærke noget. Bagefter blev der lagt en gipsskinne.

Den første uge har gipsen siddet forkert, så det var et helvede! Pga. bruddets kompleksitet og fordi vi for alt i verden gerne ville undgå en operation, kunne de ikke “bare lige” lægge en ny gips. Men efter 3 forsøg fik du rettet gipsen så meget til, at det var til at holde ud i de resterende 4 uger. 

Min ridehjelm overlevede desværre ikke mødet med jorden. Imponerende nok har jeg ikke haft en hjernerystelse. Jeg var kun dårlig det første døgn efter uheldet pga. smerterne i armen. Jeg skal uden tvivl have en One-K hjelm igen!

Det var et uheld!

Flere har (især ikke-hestekyndige) peget på hesten som skurken i dette scenarie. Jeg vil virkelig gerne understrege, at det her var rent uheld! Og det er yderligere virkelig uheldigt at jeg lander på min arm og dermed brækker håndledet. Det samme kunne være sket med Tiësto! Og jeg sætter mig med glæde op på denne hest igen og springer videre 🙂 – Hvis jeg kunne! Der går et godt stykke tid før min arm er stærk nok til at holde til springning. 

Genoptræning

Gipsen kom af for en uge siden og jeg er i fuld gang med genoptræning. Jeg kan ride igen, men jeg holder mig til at ride på Tiësto, så længe jeg ikke har fuld styrke tilbage i min arm. Ham kender jeg nemlig og kan derfor bedre forudse hans bevægelser 🙂 Min arm må ikke få stød og hårde træk de næste par uger, så jeg skal stadig passe på når jeg er i stalden. 

Vi ses næste gang hvor jeg laver en opdatering på Tiësto 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.