Dobby sweatshirt og sokker

OMG! Potter-freaken har fået sit fix!

Først og fremmest – beklager at der har været lidt stille fra min side den sidste uges tid. Jeg har haft rigtig meget at se til, da vi rejste til Berlin i går, og jeg skulle nå en hel masse inden.

Når nu man er taget til en by hvor der er en Primark, så skal man da som noget af det første forbi den butik! Til jer der ikke kender Primark, så er det en butik lidt som H&M – bare større og billigere.

Is this what heaven feels like?

OG! HVAD! HAR! PRIMARK??!! En HARRY POTTER collection! *jeg skal lige have vejret igen*

Med min flotte samling af Harry Potter tatoveringer, er det næppe en hemmelighed, at jeg er MEGET stor fan af netop Harry Potter! Og Victor skulle da også næsten give mig mund til mund og hjertemassage. Men men men. Bare rolig. Jeg lever endnu. Efter jeg havde rippet så meget af kollektionen, som jeg kunne finde i min størrelse (og efterfølgende rippede resten af butikken for alt andet tøj), så kunne jeg ligesom finde lidt luft igen. 

Tjek det lige ud

Annika i Potter sweatshirt
Hogwarts hoodie og Potter Sweatshirt
Potter Sweatshirt
Dobby sweatshirt og sokker
Dobby sweatshirt og sokker
Hogwarts hoodie

Berlin haul

Når jeg er kommet hjem fra skønne Berlin, laver jeg en Berlin Haul video, som jeg vil dele her på bloggen. I mellemtiden vil jeg hoppe tilbage til min shopping.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.