20190116_113026

Når onsdagen er en rigtig mandag…

I går kom vi op på 100 cm til springtræning. Og jeg var faktisk rigtig glad. Jeg bemærker ikke, at Tiësto har spat når vi springer, og det er fandme dejligt! Vi arbejder meget med flowet. Fordi vi har holdt så lang pause, er vi naturligvis kastet lidt tilbage i træningen. TIësto skal derfor lige lære at slappe af mellem springene igen. Men det har vi jo altid skulle arbejde med, så vi kender rutinen 😉

Nu gik det lige så godt...

Suk… Jeg når lige, at tage mit obligatoriske “se hvor dygtige vi er” -billede, da det bare går galt 🙁 Da skridter Tiësto frem er han bare mega halt! I slutningen af vores træning, har Tiësto åbenbart fået træt hans sko halvt af… Og efterfølgende trådt optåen op i hoven… AV! 

Det var knap så nemt at få skoen helt af, men det lykkedes med hjælp fra min søde kæreste. I dag kom min super flinke smed forbi og lagde skoen på, så han lige kan klare sig de næste par dage, inden han får skiftet alle 4 🙂 

Nu krydser jeg for, at Tiësto ikke udvikler en hovbyld. Så vi hygger os rigtigt med varm sæbevand – jaaaaaaa!

Se billederne af Tiëstos hov og mit opslag på Instagram herunder 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.