20190204_195324

Mon jeg nogensinde bliver tilgivet? (Tiësto har aktiveret dødsblikket)

Okay.. Jeg skal absolut ikke prøve at bilde nogen ind, at min hest er perfekt! Han er verdensmester i at træde optå fra sko op i hoven (smid den nu bare som en normal hest?), han skider A L T I D på staldgangen (og gerne over 4 små omgange) og han er den største attention whore i landsdelen (og lidt en drama queen). 

Men.. Medicin i form af pasta på en tube, det kan min hest kraftedme godt finde ud af. Eller..? Min jakke smurt ind i smertestillende fortæller muligvis en anden historie. Men bare rolig Tiësto, tænk ikke på det. Jeg havde da planlagt at vaske min varmeste jakke, mens det er frostvejr. Yes..

 

Pasta? Ingen problem, det kan min hest sagtens klare!

Fornemmer i en lidt bitter tone? Det forstår jeg egentligt godt. Tiësto er normalt rigtig sød, når han skal have ormekur (den eneste pasta han har fået i mange år), så da min dyrlæge spurgte ind til det, svarede jeg naturligvis: no problem – den klarer vi nemt. Jeg plejer lige at skulle massere ham lidt på halsen, og så synker han ellers det hele. Dygtig hest – stolt ejer. 

 

Er vi stadig venner?

Det finder jeg nok ud af i morgen, når jeg skal prøve igen 😉

Jeg gjorde helt præcis, som jeg altid gør med pasta. Men uanset hvor meget jeg masserede løs halsen (spiserøret), ja så ville krikken bare ikke synke! Jeg endte med at stå på en skammel, med Tiëstos hoved på skulderen og et dødsblik rettet meget stift mod mig. Mjah.. Det var ikke et godt øjeblik. Jeg forsøgte at bestikke med gulerødder. Niks. Der gik en hel del minutter, før han endelig begyndte at smaske – ud.. over.. mig (indsæt en meget opgivende emoticon her). Det var ikke helt sådan jeg havde planlagt det. 

Der var ingen kærlighed tilbage til mig. Han ville hverken tage imod min gulerødder eller spise den mash jeg så pænt serverede. Vidoen på min IG viser ret tydeligt at jeg ikke var særlig populær 😉

Hvad er der så sket med T?

Absolut intet alvorligt. Bare rolig. Tiësto havde rigtig slem øjenbetændelse i går og ville ikke rigtig åbne øjet. Jeg vaskede det med saltvand, men selvom det blev rent, så var det næsten lukket og hævet. 

Her til morgen var det stadig hævet og halvt lukket. Derfor valgte jeg at give IKeyVet et kald. En øjenbetændelse i vintermånederne kan man jo ikke helt give fluerne skylden for, så jeg blev bekymret for om han enten havde fanget noget sygdom eller måske havde fået en skade i øjet. 

Dyrlægen fik tjekket øjet igennem (og taget temperatur). Heldigvis var det intet alvorligt. Han har højst sandsynligt fået et slag, som har givet symptomerne. 

Han skal have øjendråber og smertestillende de næste par dage. Men faktisk er det allerede rigtig pænt her til aften. Desværre fik jeg ikke taget et billede af hans øje i går (jeg havde lidt travlt med at være bekymret).

Det er virkelig vigtigt at tage det alvorligt, når hesten får øjenbetændelse. Der kan ske alvorlig skade, hvis man ikke tager de rette forholdsregler. Og påbegynd altid vask med saltvand et par gange om dagen, når betændelsen rammer! 🙂 

Det var alt for i dag – hyg jer 🙂

Hr. sur

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.