Skærmbillede 2019-04-20 kl. 17.47.18

Mini vlog: Galopspurt på marken

Yes! Så fik jeg lavet en ny vlog til youtube. Det er længe siden sidst, men tiden har bare ikke været der 🙂 Det er en skam, da jeg synes det er super hyggeligt at rode med. Jeg fik lokket Victor med ud på tur. I går havde jeg nemlig aftalt med naboen, at vi skulle galoppere på marken. Vi havde fået lov til at ride på store dele af en meget meget meget stor græsmark – super fedt! 

Det blev til en fin lille mini vlog, som du kan se nederst i dette indlæg 🙂 

Drone video 🙂

Victor tog hans drone med og fik lavet noget video af os. Desværre var det ikke muligt at filme i højeste kvalitet, så hvis man ser det på stor skærm, ja så er det altså lidt grynet 😉 Jeg håber, at vi snart kan gøre det igen, hvor vi kan filme i højeste kvalitet. 

Minimum dressur og maks tur

Jeg rider ikke særlig meget på banen for tiden! Fordi det ikke har regnet i meget lang tid, er banen alt for støvet. Så jeg kan simpelthen ikke holde det ud! Og det kan Tiësto faktisk heller ikke. Han begynder ret hurtigt at hoste 🙁 Så er det heldigt, at jeg har en hest der er sød på tur, så jeg kan ride en masse af dem i stedet 🙂 

Se videoen herunder 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.