I nogen perioder får jeg sådan et mega flip med, at jeg bare skal have kanelkage hele tiden. Så bager jeg det flere gange på meget kort tid, og spiser lidt for meget kanelkage på lidt for kort tid.
Der er bare et eller andet specielt ved kombinationen af den lækre chokoladeglasur og den bløde glutenfri kanelkage.
For at gøre det lidt nemmere, så synes jeg det er hyggeligt, at lave dem som muffins i stedet.
Opskriften er nem, hurtig og glutenfri. Den er lavet med rød finax, men jeg er sikker på, at den vil fungere ligeså fint med andre mærker.
Kanelmuffins
- Forberedelsestid10 min
- Bagetid20 min
- Total tid30 min
Ingredienser
Muffins
- 50 g smør
- 180 g sukker
- 160 g glutenfri mel
- 1 spsk kanel
- 1 tsk natron
- 2 dl kærnemælk
Glasur
- 30 g smør
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 tsk kakao
- 2 spsk vand
- 170 g flormelis
Fremgangsmåde
Bland herefter mel, natron og kanel i en anden skål med et piskeris (så ingredienserne bliver blandet godt sammen med natron).
Rør den afkølede smør sammen med sukker.
Hæld de tørre ingredienser og kærnemælken skiftevis sammen med smørblandingen. Hæld cirka ¼ del af gangen. Rør det godt sammen til du har en ensartet blanding.
2 kommentarer til “Kanelmuffins”
Opskriften er forkert skrevet op, 50g smør og 180g smør…
Tak for at gøre mig opmærksom på det! Jeg har rettet det 🙂