FB_IMG_1515955013383

Jeg vil bare gerne ride!

Indrømmet, jeg keder mig helt enormt! Siden søndag har jeg haft rigtig mange smerter i mit højre knæ, og siden tirsdag har jeg ikke lavet andet, end at ligge på sofaen og røvkede mig. Aldrig i mit liv har jeg set så meget Netflix på så kort tid…

Jeg vil gerne afsløre for jer, at jeg ikke er særlig god til at lave ingenting, når det er for mange dage i streg. En enkelt søndag på sofaen i dovenskabens tegn, det er helt ok med mig. Men hel uge? Jeg er muligvis ved at blive skør.

Røntgen 😮

Fredag var jeg til lægen, for at få undersøgt hvad i alverden der er galt. Hun blev bekymret for, at der måske er sket et brud. Og da jeg før har gået med et brud i venstre knæ i to år, uden det blev opdaget (hov), ja så var det ikke usandsynligt, at det var sket igen. 

Jeg blev derfor sendt til røntgen på Frederiksund Hospital. Heldigvis var der intet at finde på billederne! 

Nu venter vi

Så kan vi bare vente på at det ikke bliver bedre. Og hvis det ikke sker, så bliver jeg henvist til en ortopædkirurg, så de kan undersøge om det evt. er menisken eller ledbåndet den er galt med. Men det orker jeg helt ærligt ikke, så lad os bare lige krydse fingre for, at jeg inden for de næste par dage er tip top igen 🙂

Tiësto holder ferie

I mellemtiden holder Tiësto ferie. Normalt longerer jeg når jeg f.eks. er syg eller af anden årsag ikke kan ride. Men i det her tilfælde er det lidt svært, da det simpelthen er for lang tid for mig at være på benene. 

Det er virkelig typisk at det skal ske når vi lige var kommet i gang med at springe igen. Men heldigvis er Tiësto i rigtig god form, og han tager derfor ikke skade af at stå stille en uge eller to. Samtidig står han på en dejlig stor fold hvor han får bevæget sig rigtig meget. 

Jeg har ikke planer om, at vi skal starte stævner før næste år. Og egentlig vil jeg bare gerne være i topform når udendørssæsonen starter. Så vi har stadig rigeligt med tid til at blive klar 🙂 

Mon ikke at vi kan starte nogle små klasser til et sløjfestævne eller to i januar. 

Foto: Animal Print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.