untitled (9 of 23)

Jaja, vi laver ikke en skid ;)

Jeg er absolut ikke bleg for at indrĂžmme nĂ„r mit aktivitetsniveau er minus 1000. Og det nĂŠrmer sig virkelig i disse dage! Men jeg er nok langt fra den eneste der kan finde motivationen til at ride, nĂ„r det regner og blĂŠser H E L E tiden….. AltsĂ„ lige bortset fra nĂ„r jeg ikke har tid til at ride – sĂ„ er det naturligvis tĂžrvejr. 

Et par dage i Herning

Som sĂ„ mange andre har jeg vĂŠret i Herning til Dansk Varmblods HingstekĂ„ring. SĂ„ i disse dage har jeg naturligvis ikke kunne passe min hest. Jeg var afsted for at hjĂŠlpe med en stand, men havde ogsĂ„ et par kunder afsted, som skulle have taget video og billeder. Typisk nok blev jeg syg sĂžndag formiddag, efter jeg havde vĂŠret slĂžj et par dage. SĂ„ jeg mĂ„tte kĂžbe en togbillet og tage hjem flere timer fĂžr tid 🙁 Det betĂžd sĂ„ ogsĂ„ lige 4 dages sygdom med feber, ondt i halsen og kroppen – Ăžv!

Under hele arrangementet blev der spillet reklamevideoer pĂ„ storskĂŠrmene i Boxen og Hal M. Og en af de videoer har jeg lavet i samarbejde med min kĂŠreste! Det var en helt vanvittig fed oplevelse! 🙂

Den billigste tur... Nogensinde...

Normalt nĂ„r man tager afsted pĂ„ en hestemesse bliver der brugt nogle seriĂžse penge pĂ„ ridsudstyr. Men det eneste jeg manglede var ridestĂžvler og ridehandsker. StĂžvlerne venter jeg lige med, til vi er kommet lĂŠngere ind i Ă„ret. Og ridehandskerne var ret hurtigt kĂžbt – jeg vidste nemlig lige prĂŠcis hvilke jeg skulle have: et par brune fra Röeckl :p

SĂ„ nu venter jeg bare pĂ„ solskin og tĂžrvejr, sĂ„ vi rigtig kan komme i form til stĂŠvner til sommer 🙂

Se videoen vi lavede til FirklĂžverets Springakademi her 🙂 BĂ„de filmet under HingstekĂ„ringen og som den originale. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde pĂ„ 31 Ă„r. Jeg har levet (nĂŠsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fĂŠlden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker pÄ en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.