Screenshot_20181104-125827_Video Player.jpg

Hvad laver jeg egentlig til daglig?

Faktisk en hel del… Det er nok det korte svar 😉 Som der også står skrevet i rubrikken her  til højre >> (under hvis du sidder på mobilen), så er jeg selvstændig. 

For et par år siden blev jeg faktisk lidt træt af alt det jobræs. Jeg havde uheldigvis mistet mit job, da virksomheden lukkede (hvad kan man gøre?). Og i perioden efter var jeg meget usikker på, om jeg skulle have et fuldtidsjob igen eller simpelthen sige “fuck alt” og køre mit eget show. Der gik en hel del måneder, før jeg fik modet til at smide al sikkerhed (hvis man ikke tæller min fantastiske kæreste med), og simpelthen starte min egen konsulentvirksomhed. Nu er der gået et år – og jeg fortryder ikke et sekund!

Næsten i mål

Jeg kunne naturligvis ikke tjene nok penge til at få en normal månedsløn helt fra starten. Men det var der gode råd for. Da jeg startede ud fik jeg et deltidsjob på en folkeskole, og der har jeg været i hele 2018. Uden det job var jeg nok ikke kommet så langt i dag. Jeg havde nok smidt håndklædet i ringen halvvejs gennem 2018 (og der skal altså meget til før jeg giver op!). 

I dag er jeg stadig tilknyttet to folkeskoler som tilkalde vikar. Men inden længe er det fortid, og jeg kan udnævne mig selv som 100% chef over egen tid. Og det er i sidste ende den bedst fordel ved at være selvstændig. 

Jeg bruger en hel masse tid på min virksomhed – jeg elsker det! Men det betyder også, at jeg måske ikke altid får opdateret så meget her, som jeg ellers kunne have gjort. Når jeg er sammen med Tiësto, er det jo ikke altid, at jeg har så mange timer. Og så er det rart at bruge tiden sammen med ham, og ikke på at tage en masse billeder og video 😉 Og nåh ja.. Kæresten skal jo også passes 😉 

Men... hvad laver jeg så egentlig?

En hel masse som jeg elsker! 

Jeg har startet virksomheden Komenti. Her tilbyder vi bl.a. webdesign, videoer og online markedsføring. Med på sidelinjen har jeg min kæreste og min søster. Det var i øvrigt min søster der fandt på navnet – som jeg er rigtig glad for. 

Bloggen her er lidt et afkom af min virksomhed. Det er et dejligt frirum, hvor jeg kan bruge det, jeg elsker fra både mit arbejde i Komenti, og det jeg elsker ved min hobby. At du gider læse med er bare en bonus. Og tak for det! Det er jeg glad for 🙂 

Sidste år indgik jeg i en sponsoraftale med Firkløverets Springakademi. Udover deres hjemmeside laver jeg en hel masse for dem. Blandt andet denne video: 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.