Glutenfri bananmuffins

Glutenfri bananmuffins med chokolade

Jeg bager ret ofte med bananer. Både banankage, bananbrød og bananmuffins. Når jeg laver bananmuffins, er det ofte, når jeg har lyst til kage en sen aften 😅 Hvis jeg har mørk chokolade “på lager”, er det kun en bonus, for de er bare bedst med hakket chokolade. 

Den her opskrift er super nem, og de er hurtigt klar. Hvis du ikke har rismel og havremel, kan du bruge 200 gram rød finax i stedet. 

Glutenfri bananmuffins

Glutenfri bananmuffins med chokolade

  • Forberedelsestid10 min
  • Bagetid20 min
  • Total tid30 min

    Ingredienser

    • 90 gram rismel
    • 90 gram havremel
    • 1 tsk bagepulver
    • 1/2 tsk salt
    • 150 gram sukker
    • 3 modne bananer
    • 1 æg
    • 8 spsk olie (120 ml)
    • 1 tsk vaniljeekstrakt
    • 100 gram hakket mørk chokolade

    Fremgangsmåde

    1

    Tænd ovnen på 190 grader og gør en bradepande/muffinpande klar med 12 muffinforme.

    2

    Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål.

    3

    Bland sukker, moste bananer, æg, olie og vanilje i en anden skål.

    4

    Tilføj de tørre ingredienser og bland dem sammen med en røremaskine.

    5

    Rør den hakkede chokolade i blandingen.

    6

    Fyld muffinformene op 2/3 dele og bag dem i 18-20 ved 190 grader. Lad dem efterfølgende køle af på en rist. 

    Send på e-mail eller print/gem som PDF

    Del på facebook
    Del på google
    Del på twitter
    Del på linkedin

    Skriv en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Om bloggen

    Jeg er en bageglad kvinde på 30 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

    Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.