20190218_142924

Forårsdag på folden :)

Vejret har været absolut fantastisk i dag 🙂 Derfor fik Tiësto en dag på folden uden dækken. Der er ingen tvivl om, at han nød det til fulde. Vejrudsigten ser ikke lige ud til at være specielt interessant de næste par dage, men det har været skønt at kunne ride udenfor og smide hesten på fold uden dækken 🙂 Godt det snart er forår 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.