20190129_125411

En skøn tur i solskinnet

Hvis jeg skal være helt ærlig, så orkede jeg virkelig ikke at bevæge mig ud i kulden for at skridte en tur. Banen er frossen og jeg kunne ikke komme i ridehus i dag. Men jeg er glad for, at jeg fik taget meget sammen og læsset min røv udenfor 🙂 

Jeg besluttede mig for, at skridte en tur til stranden. Tiësto er bange for bølger (indsæt opgivende smiley), men hvis det er vindstille, så nyder han en god gåtur i vandkanten. Og det var det heldigvis i dag. 

Når nu man ikke kan træne normalt, er en frisk skridt tur med tilhørende træning i vandet et rigtig godt alternativ 🙂 Tiësto kan ikke holde til voldsom meget belastning i hans bagben, så vi holdte os til vandkanten hvor vandet er lavt. Men det giver stadig rigtig god styrketræning. 

Morale: Let røven og rid din hest 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.