untitled (6 of 23)

Der var så stille… Nu er freden forbi…

Den seneste tid har der virkelig været fart på min hverdag. Det betyder også, at jeg ikke har taget mig tid til at dele noget her på bloggen. Der knokles hårdt på kontoret hver dag, og jeg har derfor prioriteret min fritid på at være sammen med Tiësto, frem for at skrive blogs om ham :p

En tur i rebgrime på "den sindssyge hest"

I starten, da jeg havde fået Tiësto, var mange faktisk utrygge ved ham. Der var en generel holdning til at hesten var sindssyg. I virkeligheden var han bare misforstået og bange for store armbevægelser. Den anden dag skridtede jeg en dejlig lang tur på Tiësto, og da jeg ikke lige så nogen grund til en trense, blev det afsted med rebgrime 🙂 Dog var der stadig sadel på! Han er nemlig ganske forfærdelig at sidde på uden sadel 😉

Bom træning i massevis

Jeg har ikke sprunget de sidste par uger. Det er af den simple årsag, at jeg har lagt enormt meget vægt på bomtræning, så vi kan få hans sind lidt roligere på springbanen. 

Til Springakademiets clinic I marts underviste den svenske landstræner Henrik Ankarcrona. Jeg tog en del inspiration med hjem til min egen træning, og det inkluderede blandt andet bomtræning 🙂 

Henrik brugte især en rigtig god øvelse: en enkelt bom på langsiden, som man skal ride over i et stabilt galoptempo. Det lyder simpelt, men jeg kunne hurtigt erkende, at det faktisk er rigtig god træning! Og det er en øvelse der virkelig kan anbefales.

Derudover har jeg også brugt en bom på midten. Tiësto har stadig lidt svært ved flydende changementet, og der er bommen en rigtig god støtte til at lave et volteskifte 🙂 

Snart flytter vi til nye forhold

Tiësto flytter snart til et dejligt sted der hedder Bakkely. Her har jeg stået på venteliste i noget der minder om evigheder. Jeg må indrømme, at det bare ikke kan fungere at have Tiësto stående hjemme, af flere personlige årsager. Heldigvis er Tiësto en dejlig iskold hest, som er ret så ligeglad med at flytte til nye steder 🙂 Bare omgivelserne er gode. Så da jeg blev tilbudt boksen, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det rette for os. 

Bakkely har fuldpas, ridehus og alt andet jeg kunne drømme om. Jeg arbejder rigtig meget, og det bliver så skønt, at jeg kan prioritere mere tid sammen med Tiësto i stedet for staldarbejde samt at køre til ridehus. 

Indtil vi om et par uger flytter Tiësto, knokler jeg videre på kontoret – naturligvis med Tiësto som baggrundsbillede :p

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.