20190429_170452

Av av av!

Som min kæreste meget ofte fortæller mig – så kommer jeg ret tit til skade! Jeg vil ikke sige, at jeg er uheldig. Men man kan nok godt kalde mig klodset…

Men hvad der skete i går – det kan man nok mere kalde uheldigt 🙁 I går havde jeg Tiësto i walkeren – og det kræver naturligvis at jeg tager ham ud igen når han er færdig (surprise). Det går normalt helt almindeligt uden problemer (selvfølgelig). Men i går rendte vi ind i en lille udfordring. Da jeg står i indgangen og er ved at sætte træktovet på, bliver Tiësto bidt af et insekt og springer ud af walkeren. Og der stod jeg så rigtig meget i vejen – øv 🙁 

Det resulterede i nogle rigtig dumme hudafskrabninger på arm, hånd og ben. For ikke at tale om en meget øm arm og knæ. 

Jeg krydser for, at jeg kan holde det til kun et par dages ro 🙂 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.