untitled (14 of 23)

Ahhh – ridning i solnedgangen <3

Den sidste uges tid har Tiëstos motion primært bestået af longering og besøg hos Healthy Horse. Mit knæ har drillet lidt, og jeg forsøger at tilpasse vores træningsplan efter dette, så Tiësto stadig bliver motioneret. 

Jeg kan nok ikke helt klage over det vejr jeg fik lov til at træne i i går. Da jeg havde sadlet op var solnedgangen godt i gang. Helt ærligt – det er altså lækkert at ride i det vejr!

Kommer du liiiige med kameraet?

Min kæreste er jo ret glad for at tage billeder og video – og faktisk arbejder han også med det. Det er jo dumt hvis jeg ikke lige udnytter, at jeg har min egen personlige fotograf. Så selvfølgelig kom Victor med på ridebanen og tog en hel masse billeder. Det er nogen gange lidt besværligt, da han altid vil bestemme hvor og hvordan jeg skal ride 😉

1000 billeder senere....

Og jeg mener det… Victor tog… 1000… billeder! Og dem kunne jeg da lige få lov til at sortere. Det tog altså alligevel en rum tid 🙂 Men gode – det blev de! Og jeg er glad for at vi gjorde det. Også selvom han bad mig ride skråt i gennem 3 gange i streg :p

Men.. Man skal jo aldrig gå ned på billeder af hestene <3

Ridebukser og ridebluse er købt hos Olvossa Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om bloggen

Jeg er en bageglad kvinde på 31 år. Jeg har levet (næsten) glutenfrit siden 2015. Jeg har en rygrad som en regnorm, og falder derfor til tider i fælden – fortrydelsen kommer nogenlunde samtidig med min krops afstrafning.

Min blog indeholder reklamer og reklamelinks. Hvis du trykker på en bannerreklame eller et link, er der mulighed for, at jeg tjener penge.